Beskydská kuřecí játra
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 505 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 39 g
- Sodík 126 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 368 mg
- Draslík 187.5 mg
- Vláknina 1350 mg
- Vitamín A 1350 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 3.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí játra nakrájíme na širší nudličky.
-
2
Dáme do mísy, přidáme chilli, kmín, pepř, majoránku, solamyl a důkladně promícháme.
-
3
Do pánve na rozehřátý olej vložíme játra a zprudka opečeme.
-
4
Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a zalijeme vejci rozšlehanými se solí.
-
5
Promícháme, necháme ztuhnout a podáváme.