Jablečno-banánová přesnídávka

Hodnocení 2x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 ml Voda pitná
  • 10 ks Jablka
  • 2 ks Banány
  • 1 balení Cukr vanilka
  • 1 balení Pudinkový prášek - vanilkový
  • 5 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 292 kcal
  • Sacharidy 76 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 9 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 76 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 595.6 mg
  • Vláknina 16135.3 mg
  • Vitamín A 16135.3 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupaná jablka nastrouháme a spolu s oloupanými, na kolečka nakrájenými banány vložíme do hrnce. Přilijeme 250ml vody a uvedeme do varu. Vsypeme cukr, vanilkový cukr a vše povaříme 10-15 minut.

  • 2

    Pudinkový prášek rozmícháme ve 250ml vody a přilijeme do hrnce k ovoci. Vaříme 5 minut.

  • 3

    Směs nalijeme do čistých sklenic, uzavřeme a necháme vychladnout.

Komentáře k receptu