Polévka z kuřecích žaludků
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 86 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 3 g
- Sodík 560 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0.2 mg
- Draslík 60.6 mg
- Vláknina 652.4 mg
- Vitamín A 652.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Žaludky omyjeme, vložíme do tlakového hrnce a zalijeme studenou vodou. Přidáme kuličky pepře, snítku libečku, mrkev, celer a sůl.
-
2
Hrnec uzavřeme a vaříme asi 30 minut.
-
3
Uvařené žaludky a zeleninu vyjmeme z vývaru a nakrájíme na menší kousky.
-
4
Ve vývaru rozpustíme kostku bujónu, přidáme nakrájené maso,zeleninu a necháme přejít varem.
-
5
Na talíři polévku doplníme nakrájenou zelenou petrželkou.