Tatarák bezmasý
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 501 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 9 g
- Sodík 17 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 370.2 mg
- Draslík 129.1 mg
- Vláknina 2448 mg
- Vitamín A 2448 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.4 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vidličkou rozmačkáme tvarůžky a promícháme je s máslem a žloutky.
-
2
Přidáme oloupanou, najemno nakrájenou cibuli a mletou papriku.
-
3
Vše dobře promícháme a upravíme do tvaru tataráků.