Vařené brambory s těstovinami a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 509 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 28 g
- Sodík 1669 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 35 mg
- Draslík 955.8 mg
- Vláknina 19600 mg
- Vitamín A 19600 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 84.3 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, vsypeme do hrnce, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Brokolici rozebereme na menší růžičky, fazolové lusky zbavíme vláken, odkrojíme oba konce a fazolky překrojíme napůl. Brambory povaříme 10 minut, poté přisypeme k bramborám zahradní boby, fazolky, brokolici, osolíme a vaříme ještě 5 minut. Brambory se zeleninou scedíme a necháme okapat. Promícháme s vařenými těstovinami a rozdělíme na talíře, pokapeme olejem, navrch každé porce upravíme rajčatové pesto, posypeme Parmezánem a podáváme.