Jogurtová bábovka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 860 kcal
- Sacharidy 60 g
- Tuky 62 g
- Sodík 36 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 81.8 mg
- Draslík 880.9 mg
- Vláknina 25712.8 mg
- Vitamín A 25712.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 26.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Všechny přísady - cukr, jogurt, kypřící prášek do pečiva, mouku, olej a vejce smícháme v míse na polotekuté těsto.
-
2
Mandle spaříme a oloupeme.
-
3
Bábovkovou formu vymažeme tukem a vysypeme moukou, do každého záhybu formy dáme oloupanou mandli a zalijeme těstem.
-
4
Pečeme přibližně 45 minut.