Řeřichová polévka s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 92 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 5 g
- Sodík 927 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 184 mg
- Draslík 391.4 mg
- Vláknina 1132.5 mg
- Vitamín A 1132.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 43 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Lístky řeřichy posekáme nahrubo, vejce rozšleháme. Do hrnce nalijeme vývar a přivedeme k varu. Přisypeme řeřichu, promícháme, přilijeme vejce přes vidličku a ihned vidličkou rozmícháme. Provaříme a odstavíme. Již mimo oheň ochutíme sojovou omáčkou a pepřem.
-
2
Polévku nalijeme do misek a podáváme.