Rajčatový salát s vejci a jogurtovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 211 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 13 g
- Sodík 2190 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 150.1 mg
- Draslík 567.5 mg
- Vláknina 8530 mg
- Vitamín A 8530 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.9 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Natvrdo uvařená vejce a sterilovanoé okurky nakrájíme na kolečka a cibuli jemně nasekáme.
-
2
Vše urovnáme na talířky a zalijeme zálivkou z jogurtu, smetany, majolky, octa, soli a cukru.