Růžičková kapusta na slanině

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Kapusta růžičková
  • 20 g Slanina vepřová
  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Česnek
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 99 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 101 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 3.4 mg
  • Draslík 52.9 mg
  • Vláknina 11483 mg
  • Vitamín A 11483 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Zpěníme na ní jemně nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou, osmahneme a rozmícháme s trochou vody. Povaříme.

  • 2

    Přidáme spařenou růžičkovou kapustu, osolíme, opepříme a přidáme utřený česnek.

  • 3

    Pod pokličkou dusíme doměkka.

Komentáře k receptu