Rytířská smaženka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Tvarůžky olomoucké malé
  • 30 ml Kečup
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 16 plátek Chléb toastový
  • 0.7 dl Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 768 kcal
  • Sacharidy 92 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 1018 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 89 g
  • Cholesterol 122.7 mg
  • Draslík 395.7 mg
  • Vláknina 15040 mg
  • Vitamín A 15040 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 2.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Polovinu krajíců toastového chleba lehce potřeme kečupem a poklademe na plátky podélně rozkrojeným tvarůžkem.

  • 2

    Druhou polovinu toastových chlebů také potřeme kečupem, krajíce spojíme, stiskneme k sobě a sepneme párátkem.

  • 3

    Jednotlivé porce omočíme v rozšlehaném vejci a osmažíme na rozpáleném oleji.

Komentáře k receptu