Čerstvý kopr naložený v soli

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 100 g Sůl
  • 500 g Kopr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 27 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 4883 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 462.3 mg
  • Vláknina 2625 mg
  • Vitamín A 2625 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 53.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čerstvý kopr dobře propláchneme vodou, pokrájíme na malé kousky a osolíme cca 80 g soli. Důkladně promícháme, namačkáme do sklenice a zasypeme zbytkem soli.

  • 2

    Sklenici převážeme dvojitým celofánem a uchováme v temné a studené místnosti.

Komentáře k receptu