Salámové ražniči po cikánsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 568 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 46 g
- Sodík 1314 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 238.7 mg
- Draslík 324.5 mg
- Vláknina 223.2 mg
- Vitamín A 223.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Salám a sýr nakrájíme na kolečka asi 1 cm silná.
-
2
Střídavě napichujeme na jehlu nebo špejli, obalíme v rozšlehaných vejcích se solí a strouhankou. Dvakrát.
-
3
Potom ražniči položíme na alobal, zakapeme máslem, zabalíme, dáme na plech a pečeme v troubě asi 10 minut.