Svařené víno
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 322 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 0 g
- Sodík 12 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 381.1 mg
- Vláknina 23846.5 mg
- Vitamín A 23846.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Červené víno nalijeme do smaltovaného hrnce, přidáme cukr, celý hřebíček, skořici a dáme vařit.
-
2
Jakmile přejde víno varem, odstavíme je z ohně a vložíme do něho kolečko omytého citronu i s kůrou.
-
3
Víno přelijeme do sklenic.