Vanilková buchta z pudinku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 105 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 20 g Cukr vanilka
  • 158 g Pudinkový prášek - vanilkový
  • 140 g Cukr moučkový
  • 200 ml Olej stolní
  • 1 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
  • 4 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 559 kcal
  • Sacharidy 52 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 253 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 52 g
  • Cholesterol 182.2 mg
  • Draslík 91.2 mg
  • Vláknina 330.7 mg
  • Vitamín A 330.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Celá vejce vymícháme s vanilkovým a moučkovým cukrem do husté pěny, do níž následně vmícháme olej. V pudinkovém prášku rozmícháme lžičku kypřícího prášku do pečiva, tuto směs vmícháme do vymíchané máslové pěny. Vzniklé těsto vlijeme do vymazané formy na pečení, pečeme ve vyhřáté troubě do růžova. Hotový moučník podáváme vychladlý.

Komentáře k receptu