Srnčí kýta na paprikách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 434 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 15 g
- Sodík 1104 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 9.7 mg
- Draslík 462.6 mg
- Vláknina 7027.6 mg
- Vitamín A 7027.6 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 71.6 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso ze srnčí kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Červené papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky.
-
2
V pánvi rozehřejeme sádlo, přiložíme plátky masa, osmahneme z obou stran, přisypeme papriky, okmínujeme, posypeme majoránkou, zmírníme oheň a zvolna smažíme doměkka.
-
3
Plátky masa rozdělíme na talíře, doplníme paprikami z pánve a vařenými bramborami.