Candát s ráčky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 483 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 28 g
- Sodík 480 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 29.1 mg
- Draslík 181.5 mg
- Vláknina 5453.3 mg
- Vitamín A 5453.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.6 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V misce smícháme olej, sůl, pepř, hořčici a citronovou šťávu. Na talíř natrháme salát a vše pokapeme dresingem z misky.
-
2
Raka vložíme do vroucí vody a povaříme pět minut. Poté jej dáme na salát.
-
3
Na pánvi z každé strany pět minut osmažíme na 20ml oleje candátí filety. Poté je přiložíme k salátu na talíř. Vše nakonec pokapeme dresingem a podáváme s opečenou bagetou.