Mořská ryba s omáčkou z vína
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 260 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 8 g
- Sodík 49 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 89.6 mg
- Draslík 80 mg
- Vláknina 818.6 mg
- Vitamín A 818.6 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tresku nakrájíme na menší kousky a osolíme.
-
2
Cibuli oloupeme, rozkrájíme na kousky, osmahneme na másle a vyjmeme. Do másla přisypeme mouku a připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme vínem. Dobře rozšleháme.
-
3
Do omáčky vložíme osolené kousky ryby a vaříme asi 15 minut. Pokud je omáčka příliš hustá, zředíme ji trochou vody.
-
4
Podáváme s toasty.