Jelení guláš se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 421 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 55 g
- Sodík 854 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 140.4 mg
- Draslík 979.7 mg
- Vláknina 7968.3 mg
- Vitamín A 7968.3 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Odblaněné jelení maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno nasekáme, květák rozebereme na malé růžičky, očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, omytou cuketu na kostičky.
-
2
V hrnci rozpustíme sádlo, osmahneme na něm cibuli, přisypeme kostky masa, osmažíme, podlijeme trochou vody, osolíme, opepříme a podusíme aspoň hodinu.
-
3
Přidáme mrkev, podusíme 10 minut, přisypeme růžičky květáku, cuketu a dodusíme.
-
4
Guláš podáváme s vařeným bramborem.