Divoká kachna s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 87 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 17 g
- Sodík 71 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 96.6 mg
- Vláknina 1746.5 mg
- Vitamín A 1746.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kachnu vykucháme a odstraníme všechen tuk.
-
2
Cibuli a zeleninu pokrájíme a zpěníme na másle vložíme osolenou kachnu a opečeme, přidáme koření podlijeme a pečeme v troubě, podléváme vínem.
-
3
Když kachna změkne, rozstřihneme jí a šťávu zahustíme jíškou, krátce povaříme.