Zaječí guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 461 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 21 g
- Sodík 558 mg
- Bílkoviny 59 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 225.5 mg
- Draslík 1085.2 mg
- Vláknina 1224 mg
- Vitamín A 1224 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli a slaninu nadrobno pokrájíme a vyškvaříme na másle, přidáme osolené pokrájené maso a opečeme.
-
2
Přidáme papriku, krátce osmahneme a přilijeme vývar a rajský
-
3
protlak, přisolíme a dusíme doměkka.