Divoký vepř na zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 868 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 137 g
- Sodík 269 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 186 mg
- Draslík 691.9 mg
- Vláknina 8980.8 mg
- Vitamín A 8980.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 55 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6329 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Víno svaříme se zeleninou na plátky a kořením.
-
2
Směs necháme vychladnout a zalijeme s ní maso necháme 2 dny uležet, často maso obracíme.
-
3
Uleželé maso osolíme, dáme na pekáč s plátky slaniny a upečeme, podléváme výpekem.