Divoký vepř na zelenině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Slanina vepřová
  • 1 ks Celer bulvový
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 2 ks Bobkový list
  • 5 ks Nové koření celé
  • 3 ks Jalovec
  • 1 ks Petržel kořen
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.5 l Víno červené
  • 1 kg Vepřové maso libové
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 868 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 137 g
  • Sodík 269 mg
  • Bílkoviny 51 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 186 mg
  • Draslík 691.9 mg
  • Vláknina 8980.8 mg
  • Vitamín A 8980.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 55 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6329 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Víno svaříme se zeleninou na plátky a kořením.

  • 2

    Směs necháme vychladnout a zalijeme s ní maso necháme 2 dny uležet, často maso obracíme.

  • 3

    Uleželé maso osolíme, dáme na pekáč s plátky slaniny a upečeme, podléváme výpekem.

Komentáře k receptu