Karlovarský guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 283 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 14 g
- Sodík 205 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 105.7 mg
- Draslík 477.9 mg
- Vláknina 653.7 mg
- Vitamín A 653.7 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 23.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očistíme cibuli a nakrájíme na drobno. Poté cibuli zpěníme na světlý octín na másle a přidáme maso rozkrájené na kostky a osolené. Maso opečeme a přimícháme červenou papriku. Mírně osmahneme a občas podléváme. Dusíme do měkka.
-
2
Připravíme si jíšku z másla a mouky, zamícháme ji do šťávy, přilijeme smetanu, dobře rozmícháme a ještě krátce povaříme.