Těstoviny s vejci a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 712 kcal
- Sacharidy 73 g
- Tuky 35 g
- Sodík 509 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 289.3 mg
- Draslík 77.8 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 30 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody s trochou oleje, slijeme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
-
2
V kastrole rozehřejeme máslo, vsypeme uvařené těstoviny, zamícháme a vlijeme rozšlehaná vejce. Mícháme, až vejce ztuhnou a nakonec pokrm podle chuti osolíme.
-
3
Na talířích posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.
-
4
Můžeme doplnit zeleninovým salátem.