Kuřecí maso v kefíru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 219 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 6 g
- Sodík 1288 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 64 mg
- Draslík 409.2 mg
- Vláknina 1345 mg
- Vitamín A 1345 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.8 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí plátky naklepeme, osolíme, opepříme, česnek prolisujeme.
-
2
Do misky nalijeme kefír, přidáme hořčici, sojovou omáčku, česnek, promícháme a plátky masa do této směsi namočíme. Necháme uležet.
-
3
Pekáček vymažeme Florou, položíme do něj okapané plátky masa, vložíme do trouby a zprudka zapečeme. Pečeme asi 15 - 20 minut.
-
4
Plátky masa rozdělíme na talíře a podáváme teplé.