Okurka plněná koprovým sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 125 g Máslo čerstvé
  • 10 g Petržel - nať
  • 100 g Sýr smetanový tavený 45%
  • 1 kávová lžička Kopr čerstvý
  • 0.5 ks Okurka salátová
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 240 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 49 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 30.3 mg
  • Draslík 94.2 mg
  • Vláknina 693.2 mg
  • Vitamín A 693.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 27.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce vymícháme máslo do pěny, přidáme rozetřený sýr, kopr a sůl. Vše prošleháme a přidáme 2 lžíce mléka.

  • 2

    Salátovou okurku omyjeme a nakrájíme na 2cm vysoké a hodně šikmé pláty. Lžičkou odstraníme kousek dužiny a vytvoříme tak dolíček.

  • 3

    Vyšlehaný sýr s koprem stříkáme sáčkem na připravené okurky a nakonec ozdobíme sekanou petrželovou natí.

  • 4

    Podáváme s pečivem.

Komentáře k receptu