Králík se žampióny

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Králičí maso
  • 0.25 kg Žampiony čerstvé
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1751 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 89 g
  • Sodík 428 mg
  • Bílkoviny 210 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 618 mg
  • Draslík 4273.6 mg
  • Vláknina 8736 mg
  • Vitamín A 8736 mg
  • Vitamín B6 5.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 61.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na másle, přidáme polovinu nakrájené petrželové natě a na tomto základě opečeme menší kousky osoleného králíka.

  • 2

    Trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka. Uděláme světlou jíšku, zalijeme jí vývarem a vmícháme k masu.

  • 3

    Na lžíci másla podusíme žampióny na tenké plátky.

  • 4

    Hotový pokrm poklademe žampióny. Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Komentáře k receptu