Hovězí maso dušené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 13 g
- Sodík 236 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 84 mg
- Draslík 399.2 mg
- Vláknina 460.6 mg
- Vitamín A 460.6 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso očistíme, osolíme opepříme.
-
2
Slaninu vyškvaříme v kastrole, přidáme máslo, pokrájenou cibuli a zlehka osmahneme. Poté přidáme maso a po všech stranách opečeme. Jakmile je opečeme, mírně je podlijeme a přikryté dusíme do měkka.
-
3
Šťávu zahustíme moukou smíchanou s kouskem másla a krátce povaříme.