Dochucené máslo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 250 g Máslo jihočeské
  • 100 g Kapie
  • 20 g Petržel kudrnka
  • 100 g Rajčata sušená sterilovaná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 213 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 105 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 168.2 mg
  • Vláknina 1318.5 mg
  • Vitamín A 1318.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Změklé máslo nakrájíme na kousky a dáme do misky, přidáme scezené, na malé kousky nakrájená sušená rajčata, drobně nakrájenou kapii, nasekanou petržel kudrnku, všechny suroviny dobře promícháme, dochutíme solí, pepřem, zamícháme. Rozbalíme fólii, máslo položíme na fólii zabalíme do válečku a odložíme do ledničky, aby máslo ztuhlo.

Komentáře k receptu