Ementálská broskev
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 890 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 78 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 36.8 mg
- Draslík 538.9 mg
- Vláknina 16100 mg
- Vitamín A 16100 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.3 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z plátku ementálu vykrojíme 5 koleček o velikosti poloviny broskve.
-
2
Umícháme máslo se špetkou soli a s pažitkou do pěny. Hmotu nastříkáme sáčkem na sýr a navrch položíme broskev. Ozdobíme plátkem šunky a jádrem vlašského ořechu.