Ementálská broskev

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 g Kompot broskvový
  • 150 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 50 g Šunka dušená
  • 10 g Pažitka
  • 5 ks Ořechy vlašské
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 890 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 78 g
  • Sodík 8 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 36.8 mg
  • Draslík 538.9 mg
  • Vláknina 16100 mg
  • Vitamín A 16100 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.3 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z plátku ementálu vykrojíme 5 koleček o velikosti poloviny broskve.

  • 2

    Umícháme máslo se špetkou soli a s pažitkou do pěny. Hmotu nastříkáme sáčkem na sýr a navrch položíme broskev. Ozdobíme plátkem šunky a jádrem vlašského ořechu.

Komentáře k receptu