Krupicová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 66 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 0 g
- Sodík 718 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 168.2 mg
- Vláknina 565.4 mg
- Vitamín A 565.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vývar přivedeme k varu a za stálého míchání postupně nasypeme krupici a krátce povaříme, až krupice nabobtná.
-
2
Ochutíme solí, polévkovým kořením, rozdělíme do misek, posypeme nasekanou petrželkou nebo pažitkou a podáváme.