Kuřecí maso v kapustě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 460 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 20 g
- Sodík 375 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 1142.5 mg
- Vláknina 11200 mg
- Vitamín A 11200 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 300 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou kapustu uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme a po vychladnutí nakrájíme na kousky. Necháme dobře okapat.
-
2
Ve velké pánvi rozehřejeme větší část másla, přidáme kapustu a osmahneme ji. Vsypeme strouhanku a promícháme s kapustou. Nakonec vmícháme na kostičky nakrájené vařené kuřecí maso a necháme jen prohřát.
-
3
Do hotového pokrmu přidáme zbylé máslo nakrájené na plátky.
-
4
Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.