Kančí plec s uzeným masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Rajčata
  • 200 g Vepřová uzená plec
  • 600 g Kančí plec
  • 80 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Koriandr mletý
  • 0.5 kávová lžička Oregano sušené
  • 1 ks Chilli paprička
  • 2 ks Paprika zelená
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 495 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 543 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 30 mg
  • Draslík 277.2 mg
  • Vláknina 3520.1 mg
  • Vitamín A 3520.1 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 43.9 mg
  • Vitamín E 2.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kančí plec rozkrájíme na kostky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, uzené maso pokrájíme na kostky, papriky a chilli papričku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.

  • 2

    Plec osmažíme na oleji, přimícháme cibuli, česnek a restujeme. Poté maso okořeníme, osolíme, přimícháme protlak, rajčata, pod poklicí dusíme.

  • 3

    K téměř měkkému masu přimícháme uzené, papriku, chilli papričku a směs dusíme do měkka.

Komentáře k receptu