Toasty s játrovou pěnou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Chléb konzumní
  • 120 g Paštika játrová
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 5 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 2 g Chilli koření mleté
  • 20 g Cibule
  • 20 g Okurky nakládané
  • 40 ml Smetana 33% (šlehačka)
  • 6.98 ml Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 311 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 550 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 20 mg
  • Draslík 24.4 mg
  • Vláknina 555.3 mg
  • Vitamín A 555.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Chléb nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka, která pak rozebereme na kroužky, kyselé okurky pokrájíme na nudličky.

  • 2

    V pánvi rozpálíme olej a plátky chleba na něm opečeme z obou stran.

  • 3

    Játrovou paštiku, změklé máslo a smetanu spolu vyšleháme, osolíme, opepříme, přidáme chilli koření a pěnu namažeme na toasty. Na povrchu ozdobíme kyselou okurkou a kroužky cibule a podáváme jako studený předkrm.

Komentáře k receptu