Kančí řízky s hermelínem
Suroviny
- 150 g Sýr Eidam cihla 30%
- 240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
- 200 g Šunka dušená
- 800 g Kančí kýta
- 18.78 ml Olej rostlinný
- 0.5 kávová lžička Sůl
- 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
- 802 kávová lžička Koření Zvěřina
- 1 ks Cibule
- 1 polévková lžíce Olej olivový
- 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 538 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 30 g
- Sodík 78 mg
- Bílkoviny 61 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 48.8 mg
- Draslík 33.9 mg
- Vláknina 829.6 mg
- Vitamín A 829.6 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kančí kýtu nakrájíme na menší řízky, naklepeme, potřeme olivovým olejem, okořeníme, osolíme a pod fólií necháme alespoň hodinu odležet.
-
2
Cibuli a šunku najemno nakrájíme, přidáme hořčici a dobře promícháme. Hermelín nakrájíme na plátky, eidam nastrouháme.
-
3
Marinované řízky osmažíme, na hotové navrstvíme šunkovou směs, poklademe plátky hermelínu, posypeme eidamem a v předehřáté troubě zapečeme.