Pražené mandle s cukrem a skořicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 g Mandle
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 250 g Cukr krupice
  • 5 g Skořice mletá
  • 0.125 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 427 kcal
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 51 g
  • Cholesterol 4 mg
  • Draslík 298.2 mg
  • Vláknina 11051.7 mg
  • Vitamín A 11051.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 10.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cukr smícháme s vodou a zahříváme, až začne žloutnout. Přisypeme neloupané mandle a skořici a mícháme, až se mandle obalí. Přidáme převařené máslo, promícháme a mandle vsypeme do nádoby, kterou na chvíli zakryjeme utěrkou. Vychladlé podáváme.

Komentáře k receptu