Pasianz

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 115 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 5 g Máslo čerstvé
  • 200 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 280 g Cukr krupice
  • 4 ks Vaječný bílek slepičí
  • 0.25 l Káva Espresso
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 323 kcal
  • Sacharidy 72 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 51 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 47 g
  • Cholesterol 1 mg
  • Draslík 92.3 mg
  • Vláknina 2152.5 mg
  • Vitamín A 2152.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z bílků ušleháme tuhý sníh. Cukr svaříme s černou kávou na nit, přišleháme do sněhu a vmícháme mouku. Hmotu necháme vychladnout, poté jí naplníme kornout a na vymazaný a moukou vysypaný plech vystříkáme různé tvary.

  • 2

    Na teplém místě necháme uschnout cca 60 minut. Pak v mírně vyhřáté troubě dosušíme.

Komentáře k receptu