Filé s paprikami dušenými v pivu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Filé rybí
  • 20 ml Olej rostlinný
  • 60 ml Olej rostlinný
  • 180 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 0.125 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Paprika červená
  • 2 ks Paprika zelená
  • 2 ks Cibule
  • 4 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 434 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 151 mg
  • Bílkoviny 86 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 229.4 mg
  • Vláknina 4619.7 mg
  • Vitamín A 4619.7 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 78.1 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hladkou mouku smícháme s pepřem a solí, papriky zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme nadrobno.

  • 2

    Cibuli na oleji zpěníme, přidáme česnek, papriky, sůl a pepř, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme.

  • 3

    Filé obalíme ve směsi mouky a usmažíme na oleji. Podáváme s dušenými paprikami.

Komentáře k receptu