Pudink s kandovaným ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 464 kcal
- Sacharidy 45 g
- Tuky 27 g
- Sodík 131 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 40 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 288.7 mg
- Vláknina 4683.2 mg
- Vitamín A 4683.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z bílků ušleháme pevný sníh a zlehka do něj vmícháme moučkový cukr, hrubou mouku, rozpuštěné vlažné máslo (40 g), mleté mandle a nasekané kandované ovoce.
-
2
Směs vložíme do máslem vymazané a strouhankou vysypané pudinkové formy, uzavřeme a vaříme ve vodní lázni asi 45 minut.
-
3
Uvařený pudink vyklopíme z formy a podáváme ozdobený kompotovaným ovocem nebo šlehačkou.