Smažená treska na česneku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Treska aljašská
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 stroužek Česnek
  • 4 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 247 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 240 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 74 mg
  • Draslík 826.1 mg
  • Vláknina 210 mg
  • Vitamín A 210 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.4 mg
  • Vitamín E 1.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tresku rozdělíme na porce, potřeme česnekem utřeným se solí, necháme půl hodiny marinovat. Poté rybu obalíme v mouce a smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.

Komentáře k receptu