Krůtí prsa plněná vejcem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 27 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Krůtí prsa
  • 100 g Strouhanka
  • 150 ml Olej rostlinný
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 hrst Špenát listový čerstvý
  • 3 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • 1 polévková lžíce Hořčice dijonská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 818 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 58 g
  • Sodík 546 mg
  • Bílkoviny 54 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 375.3 mg
  • Draslík 666.7 mg
  • Vláknina 1310 mg
  • Vitamín A 1310 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 4.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z krůtího masa nakrájíme čtyři plátky, které omyjeme, osušíme a naklepeme a po obou stranách osolíme. Jednu stranu plátku potřeme hořčicí, na plátek položíme list špenátu a půlku uvařeného vejce. Plátek zavineme, sepneme jehlou a obalíme v mouce, ve dvou rozšlehaných vejcích a strouhance.

  • 2

    Smažíme ve vyšší vrstvě oleje.

Komentáře k receptu