Filé s pomerančovou šťávou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 461 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 21 g
- Sodík 159 mg
- Bílkoviny 97 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 161.7 mg
- Draslík 159 mg
- Vláknina 2413 mg
- Vitamín A 2413 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Osolené filé vložíme do pekáče vymazaného máslem, zakapeme pomerančovou šťávou a v předehřáté troubě pečeme asi patnáct minut. Poté rybu zalijeme připravenou zálivkou a zapékáme asi deset minut.
-
2
Na talířích servírujeme s plátky pomeranče.
-
3
Zálivku připravíme rozšleháním vína s vejcem a nastrouhaným sýrem.