Filé z candáta s ananasem a sýry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 592 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 12 g
- Sodík 823 mg
- Bílkoviny 80 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 50.4 mg
- Draslík 194.6 mg
- Vláknina 27 mg
- Vitamín A 27 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filé z candáta zakapeme citronem a necháme alespoň dvacet minut marinovat. Poté porce osolíme, vložíme do zapékací mísy, kterou jsme vymazali máslem a v troubě vyhřáté na 220°C pečeme asi patnáct minut.
-
2
Pekáč z trouby vyjmeme, poklademe plátky oloupaného ananasu, překryjeme plátkem nivy a plátkem ementálu a necháme v troubě zezlátnout.