Candát pečený na olivovém oleji
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 367 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 8 g
- Sodík 116 mg
- Bílkoviny 69 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1.5 mg
- Vláknina 146.4 mg
- Vitamín A 146.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Candáta naporcujeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Takto připravené porce pečeme na oleji v troubě předehřáté na 220°C. Během pečení porce obrátíme.
-
2
Servírujeme s plátkem citronu.