Candát pečený na olivovém oleji

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 ks Candát obecný
  • 2 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 4 plátek Citrony
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 367 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 116 mg
  • Bílkoviny 69 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1.5 mg
  • Vláknina 146.4 mg
  • Vitamín A 146.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Candáta naporcujeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Takto připravené porce pečeme na oleji v troubě předehřáté na 220°C. Během pečení porce obrátíme.

  • 2

    Servírujeme s plátkem citronu.

Komentáře k receptu