Bílé fazole s rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 ks Rajčata
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 2 šálek Fazole bílé
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 219 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 72 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 2.7 mg
  • Draslík 1071.5 mg
  • Vláknina 16710 mg
  • Vitamín A 16710 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.4 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čerstvé fazole vyloupeme a osolené je dusíme na oleji spolu s cibulí doměkka.

  • 2

    Potom přidáme oloupaná, nakrájená rajčata, osolíme a dalších 5 minut dusíme, aby rajčata zůstala v kouscích.

  • 3

    Nakonec přidáme nasekanou petrželovou nať.

  • 4

    Podáváme s topinkami.

Komentáře k receptu