Bílé fazole s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 219 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 5 g
- Sodík 72 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 2.7 mg
- Draslík 1071.5 mg
- Vláknina 16710 mg
- Vitamín A 16710 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.4 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čerstvé fazole vyloupeme a osolené je dusíme na oleji spolu s cibulí doměkka.
-
2
Potom přidáme oloupaná, nakrájená rajčata, osolíme a dalších 5 minut dusíme, aby rajčata zůstala v kouscích.
-
3
Nakonec přidáme nasekanou petrželovou nať.
-
4
Podáváme s topinkami.