Pečené porce kapra ve slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1336 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 116 g
- Sodík 1905 mg
- Bílkoviny 68 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 313 mg
- Draslík 1249.4 mg
- Vláknina 10.5 mg
- Vitamín A 10.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 2.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kapra očistíme, opláchneme, osušíme, naporcujeme, osolíme a posypeme kmínem. Každou porci překryjeme 2 plátky slaniny, kterou upevníme párátky.
-
2
Porce kapra vložíme do pekáče vymazaného máslem a olejem. Poté vložíme do trouby vyhřáté na 220 °C a pečeme. Když se tuk vypeče, podlijeme kapra vodou. Jakmile je slanina vypečená, je kapr upečený.