Dušené zelí kysané
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 13 g
- Sodík 130 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 11.6 mg
- Draslík 75 mg
- Vláknina 1700 mg
- Vitamín A 1700 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ze zelí slijeme lák, který odložíme, zelí překrájíme.
-
2
Cibuli drobně nakrájíme a zpěníme na sádle. K cibuli přidáme zelí, vlijeme nálev, vodu a dusíme, až je zelí měkké. Hotové zelí ochutíme cukrem a solí.