Salát z konzervovaného tuňáka s grapefruitem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 167 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 5 g
- Sodík 219 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 11.3 mg
- Draslík 372.6 mg
- Vláknina 4000 mg
- Vitamín A 4000 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse promícháme přecezený a okapaný celer (část nálevu dáme stranou) s grapefruitem, který jsme zbavili kůry, vyloupali a rozdělili na kousky. Nálev rozmícháme s hořčicí a nalijeme na celer s grapefruitem. Z tuňáka slijeme olej a na talíři rozdělíme na menší kousky a klademe na salát do mísy.