Hovězí maso s mrkví a brokolicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 371 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 298 g
- Sodík 325 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 87 mg
- Draslík 518.5 mg
- Vláknina 16943 mg
- Vitamín A 16943 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 122.3 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kostky, krátce osmahneme na rozehřátém oleji a chvíli podusíme.
-
2
Přidáme oloupanou, nahrubo nakrájenou cibuli, rajčatový protlak, nasekanou feferonku, bobkový list a sůl. Zalijeme vodou a dusíme asi 60 minut.
-
3
Potom přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a po dalších 30 minutách přidáme očištěnou, na růžičky rozebranou brokolici. Vše dusíme ještě 20 minut doměkka.
-
4
Podáváme s rýží nebo s těstovinami.