Pudink z kyselého zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 81 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 4 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 6.7 mg
- Draslík 76.5 mg
- Vláknina 1736.7 mg
- Vitamín A 1736.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupeme a nakrájíme cibuli, hlávku zelí opláchneme a nakrájíme na proužky.
-
2
Osmahneme v hrnci na oleji cibuli, přidáme nakrájené zelí a vše smícháme a podusíme.
-
3
Když zelí změkne, vše přendáme do pekáčku.
-
4
Než dáme pudink péct, pomažeme povrch rajčatovým protlakem a posypeme nakrájenými plátky uzené krkovice.
-
5
V hrnečku rozmícháme smetanu s rozmarýnem a směsí zalijeme uzené maso se zelím.
-
6
Posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéct.