Mandlové věnečky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 300 g Mandle
  • 300 g Cukr krupice
  • 1 ks Citrony
  • 4 ks Vaječný bílek slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 298 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 27 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 252.7 mg
  • Vláknina 8260 mg
  • Vitamín A 8260 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.7 mg
  • Vitamín E 7.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bílky ušleháme na tuhý sníh, přidáme cukr, loupané, strouhané mandle a citrónovou kůru.

  • 2

    Naplníme cukrářský sáček a na plechu s pečícím papírem stříkáme věnečky.

  • 3

    Pečeme v mírné troubě.

Komentáře k receptu